آمادگی لازم استان جهت تهیه و تامین زنجیره گندم، آرد و نان در شرایط بحران
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: آمادگی لازم جهت تهیه و تامین زنجیره گندم، آرد و نان استان در وضعیت بحرانی و اضطراری، با رعایت اصول پدافندغیرعامل را داریم.
به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، ولی اله زمانی در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: در حال حاظر حدود 1570 واحد نانوایی فعال بربری، سنکگ، لواش و تافتان در سطح استان زنجان مشغول به پخت نان می باشند.
زمانی افزود: از منظر پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در وضعیت اضطراری، واحدهای نانوایی دوگانه سوز و سیار وارد چرخه تولید نان در سطح استان زنجان میشوند.
وی اظهار داشت: با توجه به تعدیل و کاهش برق کاخانجات آردسازی و اهمیت و حساسیت لازم در تولید آرد و نان، جداسازی فیدر برق برخی از کارخانجات آردسازی صورت پذیرفت.
ولی اله زمانی عنوان کرد: دستگاه دیزل ژنراتور با توان KVA 350 به منظور جلوگیری از قطعی برق و پشتیبانی و تامین برق اضطراری جهت ذخیره سازی و تامین گندم مورد نیاز استان، وارد چرخه پدافند غیرعامل سیلوی غدیر زنجان اضافه شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: با برنامه ریزی انجام شده گندم خریداری شده از کشاورزان در محل کارخانجات آردسازی و سیلوهای بخش دولتی و خصوصی بصورت پراکنده در سطح استان با رعایت موارد حفاظتی و کنترلی برای ذخیره سازی و تامین گندم مورد نیاز در طول سال ذخیره و نگهداری میشود.
وی بیان کرد: بازدیدهای مستمر در راستای صحت سنجی و راستی آزمایی و استقرار موتور برق، مشعل و مخازن سوخت و آب در واحدهای دوگانه سوز و سیار جهت استفاده در وضعیت های اضطراری و بحرانی صورت میپذیرد.
#کد_خبر_76_1403
لینک خبر در سایت اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان:
https://B2n.ir/a85870
لینک اخبار اداره کل غله و خدمات بازرگانی در پورتال زنجان:
https://b2n.ir/q70661