آغاز تولید نان کامل در زنجان
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از آغاز تولید نان کامل در ۳ واحد نانوایی سطح شهر خبر داد و گفت: به زودی در ۳ واحد سنگکپزی و نانوایی نیز تولید نان کامل انجام خواهد شد.
به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، ولی اله زمانی، اظهار کرد: از آغاز تولید نان کامل در ۳ واحد نانوایی سطح شهر خبر داد و گفت: به زودی در ۳ واحد سنگکپزی و نانوایی نیز تولید نان کامل انجام خواهد شد.
وی افزود: قیمت نان کامل فعلا همان قیمت اولیه نان است و تغییری نیافته است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: پخت نان کامل در لواشپزی میدان ولیعصر جنب بیمارستان ولیعصر، لواشپزی اسلامآباد 16متری سلیمان سلیمانی، لواشپزی گلشهر، فاز3 خیابان طلوع شرقی خیابان پیوند انجام میشود.
وی در ارتباط با خصوصیات نان کامل نیز بیان کرد: نان کامل از آرد کامل یا از آرد تمام دانه با تمام اجزای تشکیل دهنده گندم تهیه میشود.
زمانی یادآور شد: آردی که هماکنون در نانواییها در حال استفاده بوده، بخشی از دانه گندم همانند جوانه و پوست در فرایند تولید آرد حذف شده است. در صورتی که جوانه گندم دارای ارزش غذایی بسیاری است.
وی با اشاره به اینکه در آرد کامل نه سبوس و نه جوانه گندم حذف نخواهد شد، گفت: مزایای بالایی برای استفاده از آرد کامل و نان کامل وجود دارد چراکه جوانه گندم منبع غنی از انواع ویتامینها از جمله B و E است و سبوس نیز منبع غنی از فیبر بوده و برای افراد با بیماری دیابت، گوارشی و مادران باردار توصیه میشود.
کد خبر : 3/1403
لینک اخبار اداره کل غله و خدمات بازرگانی در پورتال زنجان:
https://b2n.ir/q70661