مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×


شاخص تولید نان های فعلی در محدوده تعیین شده سازمان ملی استاندارد ایران می باشد

 
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از تولید نان های فعلی در محدوده شاخص های تعیین شده سازمان ملی استاندارد ایران خبر داد.
 

به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، ولی اله زمانی، اظهار کرد: استاندارد سبوسگیری آرد برای تولید نان لواش در محدوده 11 الی 16، برای تولید نان بربری 16 الی 19 و نان سنگک 6 الی 11 درصد می باشد.
 
ولی اله زمانی با اشاره به اینکه نان به عنوان پر مصرف ترین ماده در سبدغذایی خانوار ایرانی از گذشته در فهرست مواد غذایی دارای استاندارد اجباری قرار دارد، گفت: در ماه های پایانی سال ۱۴۰۲ میزان سبوس در نان های موجود در بازار بر اساس ویرایش جدید سازمان ملی استاندارد ایران افزایش یافته است تا دسترسی عموم جامعه به نان‌های دارای سبوس افزایش یابد.
 
وی با بیان اینکه آرد گندم نیز به عنوان ماده اولیه در تهیه نان های سنتی مشمول مقررات استانداردهای اجباری می باشد‌، اظهار کرد: بر این اساس در صورتی که ویژگی‌های کیفی یک نمونه آرد یا نان، در محدوده تعیین شده در سازمان ملی استاندارد ایران باشد، گویای سلامت آن نمونه آرد یا نان است و قابلیت استفاده عمومی دارد.
 
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: طی سالیان گذشته، استاندارد تولید آرد گندم و نان به طور مداوم تحت نظارت ارگان های مسئول بوده است.
 
وی افزود: با توجه به تحقیقات ملی و بین المللی انجام گرفته در سنوات اخیر در خصوص ویژگی های موثر بر ارزش غذایی نان، روشن شده است که وجود مقادیر بیشتر سبوس و جنین گندم در نان می‌تواند در پیشگیری و درمان بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشارخون، چاقی، بیماری های گوارشی و ... موثر باشد.
 
زمانی خاطرنشان کرد: راه‌اندازی واحدهای پخت نان کامل (که دارای جنین گندم و مقدار سبوس  بیشتر می‌باشند) در سطح استان قابلیت دسترسی افراد دارای بیماری‌های مذکور و افراد مشتاق به تهیه نان‌ کامل را افزایش می دهد.
#کد_خبر_18_1403
 
لینک اخبار اداره کل غله و خدمات بازرگانی در پورتال زنجان:
https://b2n.ir/q70661
22 اردیبهشت 1403 وحید اکبری 356
0 رای

مطالب مرتبط :

یارانه دار بودن حوزه آرد و نان ، رقابت کیفی بین واحدها را کاهش می دهد 10 واحد نانوایی متخلف سطح شهر زنجان پلمپ شد 13 درصد از واحدهای نانوایی سطح شهر زنجان دوگانه سوز شدند 17 واحد نانوایی متخلف به اداره کل تعزیرات حکومتی استان معرفی شد 23 واحد نانوایی سطح شهر زنجان دو شیفته شد ۳۲ واحد نانوایی سطح شهر زنجان در دهه اول محرم، دو شیفته شد 35 واحد نانوایی لواش سطح شهر زنجان دو شیفته شد 39 واحد نانوایی لواش سطح شهر زنجان دو شیفته شد 46 واحد نانوایی سطح شهر زنجان دو شیفته شد 71 واحد نانوایی سطح شهر زنجان دو شیفته شد 73 واحد نانوایی سطح شهر زنجان دو شیفته شد آرد به روستایان فاقد نانوایی به روال قبلی توزیع می شود آغاز توزیع آرد در روستاهای فاقد نانوایی استان در سال 1400 توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان آغاز تولید نان کامل در زنجان آموزش بیش از 2 هزار نفر از دست‌اندرکاران تولید نان در زنجان آموزش بیش از 2300 نفر از دست اندرکاران تولید نان در استان زنجان آموزش قریب به 2000 نفر از دست اندرکاران تولید نان دراستان زنجان اجرای سیزدهمین مرحله دو شیفت واحدهای نانوایی سطح شهر زنجان اجرای مرحله 15 پخت دو شیفته واحدهای نانوایی لواش در شهر زنجان اجرای موفق سامانه فروش و توزیع آرد برای بیش از 1400 واحد نانوایی مجاز استان اخبار واحد های نانوایی دو شیفت در زنجان اختصاص بیش از 147 هزار تن گندم به حوزه آرد و نان در استان زنجان اختصاص بیش از 90 هزار تن گندم به حوزه آرد و نان در استان زنجان ارتقای کیفی نانهای استان ارسال بیش از 100 هزار قرص نان به مناطق زلزله زده شهرستان خوی استان زنجان مجدداً بالاترین نمره کیفی نان کشور را به خود اختصاص داد استقرار 5 واحد کانکس‌ سیار نانوایی لواش در سطح شهر زنجان اصلاح قیمت آرد و نان تولیدی در استان زنجان اعطای 230 میلیارد ریال تسهیلات بانکی به واحدهای نانوایی در استان زنجان اعطای 50 میلیارد ریال تسهیلات بانکی به واحدهای نانوایی در استان زنجان
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025