مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×


کلیه آیتم‌های کیفی آردهای مورد استفاده در استان زنجان در محدوده استاندارد قرار دارد
 
 مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گفت: براساس آخرین ارزیابی پژوهشکده غلات کشور، کلیه آیتم‌های کیفی آردهای مورد استفاده در استان زنجان در محدوده استاندارد قرار دارد.
 
به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، ولی اله زمانی، اظهار کرد: بر اساس این ارزیابی کشوری، آردهای خبازی شامل تافتون و لواش، بربری و سنگک همگی به صورت استاندارد تولید شده و ویژگی‌های این آردها مورد تایید می‌باشد‌.
 
زمانی با اشاره به اینکه کیفیت مطلوب و استانداردهای تولیدی در سطح استان حاصل بازدیدهای دوره‌ای مداوم می‌باشد، بیان کرد: کارشناسان اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با هدف ارتقای کیفیت آردهای تولیدی و نان‌های عرضه ‌شده، برنامه‌های نظارتی دقیقی را به‌طور منظم و دوره‌ای حداقل ۱۵ روزه از کارخانجات و واحدهای نانوایی استان اجرا می‌کند.
 
وی اظهار کرد: در این راستا، هر دوهفته یک‌بار و با همکاری نمایندگان اداره کل استاندارد استان، بازدیدهایی از واحدهای تولید آرد استان انجام می‌شود. در این بازدیدها، نمونه‌هایی از آرد تولیدی به‌طور مرتب برداشته و برای آزمایش‌هایی همچون تعیین درصد رطوبت، سطح سبوس‌گیری و دانه‌بندی، به آزمایشگاه ارسال می‌شود. 
 
به گفته زمانی، چنانچه در نتایج آزمایش‌ها، نمونه‌ای از استانداردهای کیفی تعیین‌ شده خارج باشد، ابتدا به واحد تولیدی تذکر کتبی داده شده و در صورت تکرار، موضوع به مراجع قانونی استان ارجاع خواهد شد.
 
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان در خصوص کیفیت نان تولیدی نیز توضیح داد: بازدیدهایی مشترک با حضور کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد و سایر دستگاه‌های نظارتی صورت می‌گیرد که در آن نمونه‌های نان از نظر کیفیت خمیر و مواد افزودنی مورد بررسی قرار می‌گیرند. در صورت مشاهده تخلف و عدم رعایت استانداردهای کیفی، گزارش لازم جهت پیگیری به دستگاه‌های نظارتی استان ارائه می‌شود.
 
وی به عملکرد مثبت استان زنجان در زمینه کیفیت آرد و نان اشاره کرد و گفت: طبق ارزیابی‌های ماهانه شرکت بازرگانی دولتی ایران، استان زنجان از نظر کیفیت آرد و نان در رتبه‌های اول یا دوم کشور قرار دارد که نشان‌دهنده توجه و تلاش این استان در زمینه ارتقای کیفیت است.
 
زمانی در پایان خواستار افزایش همکاری نهادهای نظارتی استان به‌ویژه دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل استاندارد در برنامه‌های نظارتی شد و خاطرنشان کرد: معرفی کارشناسان متخصص برای شرکت در بازدیدهای مشترک، می‌تواند به بهبود کیفی محصولات تولیدی کمک کرده و از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کند.
 #کد_خبر_91_1403

لینک اخبار اداره کل غله و خدمات بازرگانی در پورتال زنجان:
https://b2n.ir/q70661
23 دی 1403 وحید اکبری 14
0 رای

مطالب مرتبط :

اردوی یک روزه بازدید مسئولین پایگاه‌های مقاومت بسیج ادارات استان زنجان برگزار شد از مراحل آماده سازی مراکز خرید تضمینی گندم استان زنجان بازدید انجام شد از مراحل آماده سازی مراکز خرید تضمینی گندم بازدید انجام شد انجام بیش از 9 هزار آزمایش و بازدید کنترل کیفیت گندم، آرد و نان در استان زنجان انجام بیش از 9 هزار آزمایش و بازدید کنترل کیفیت گندم، آرد و نان در استان زنجان بازدید بازدید از 500 واحد نانوایی در استان توسط اداره کل غله استان بازدید رئیس مرکز پژوهش های غلات کشور از مراکز خرید گندم استان بازدید عضو محترم کمیسیون امنیت ملی مجلس از شرکت غله استان زنجان بازدید مدیر عامل شرکت از مراکز خرید گندم بازدید مدیر عامل شرکت از مراکز خرید گندم بازدید مدیر عامل و کارکنان شرکت از کلینیک مهرانه ( بیماران سرطانی ) بازدید مدیرعامل شرکت از دفتر خبرگزاری تسنیم در زنجان بازدید مدیرعامل شرکت از مراکز خرید گندم بازدید مدیرعامل شرکت غله از مزارع و مراکز خرید گندم بازدید مدیرعامل شرکت غله استان از برخی خبرگزاریها بازدید معاون دادستان از انبارهای کالاهای اساسی استان زنجان بازدید معاون وزیر جهاد کشاورزی از مرکز خرید گندم خدابنده بازدید و بازرسی مسئولین زنجانی از واحدهای خبازی سطح شهر زنجان روند خرید تضمینی گندم استان زنجان مورد بازدید قرار گرفت روند خرید تضمینی گندم مازد بر نیاز کشاورزان در سیلوهای زنجان مورد بازدید قرار گرفت موزه ای بنام سیلوی خمسه /بازدید اعضای شورای شهر زنجان از سیلوی قدیمی خمسه بازدید مدیرکل غله
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2026