مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×


پرداخت صدقه ، کفارات و فطریه توسط کارتخوان‌های واحدهای نانوایی استان زنجان امکانپذیر شد

 
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: دستگاههای نانی‌نو که در نانوایی ها برای پرداخت وجه نان قرار داده شده است امکان پرداخت صدقه ، کفارات و فطریه را نیز دارا می باشد.

به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، ولی اله زمانی در تشریح این خبر، اظهار کرد: به منظور سهولت در پرداخت خیرات نان زکات فطره و کفاره گزینه‌ای مورد نظر در دستگاه کارتخوان هوشمند نانوایی‌ها تعبیه شده که شهروندان می‌توانند با انتخاب هر یک از گزینه‌ها نسبت به پرداخت مبلغ موردنظر اقدام کنند.
 
زمانی با اشاره به اینکه در ارتباط با کارکرد دستگاه‌های پوز نانوایی در بین عموم مردم اطلاع رسانی زیادی نشده است؛ گفت: از طرفی گزینه پرداخت زکات در صفحه دوم منوی دستگاه‌های کارتخوان نانوایی قرار دارد که باید در چند روز منتهی به عید فطر و چند روز پس از آن به صفحه اصلی منتقل شود تا پرداخت آسان تر صورت گیرد.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶۰۰ واحد نانوایی فعال است، عنوان کرد: نحوه پرداخت زکات فطریه از طریق دستگاه کارتخوان هوشمند نانوایی بدین گونه است که پس از ورود به گزینه فطریه می‌توان یکی از گزینه‌های فطریه عام یا فطریه سادات را انتخاب کرد سپس مبلغ مورد نظر را وارد کرده، کارت بانکی را کشیده و رمز کارت را وارد کنید.
 
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان افزود: نحوه پرداخت کفاره از طریق دستگاه کارتخوان هوشمند نانوایی بدین گونه است که پس از ورود به گزینه کفاره می‌توان یکی از گزینه‌های کفاره عمد یا کفاره غیرعمد را انتخاب کرد سپس مبلغ مورد نظر را وارد کرده، کارت بانکی را کشیده و رمز کارت را وارد کنید.
 
زمانی عنوان کرد: نحوه پرداخت خیرات نان از طریق دستگاه کارتخوان هوشمند نانوایی بدین گونه است که از منوی دستگاه کارتخوان گزینه خیرات را انتخاب کنید، در مرحله بعد مبلغ مورد نظر و تاریخ و زمان خیرات را ثبت کرده سپس کارت بانکی را کشیده و رمز را وارد کنید.
#کد_خبر_1_1404

لینک اخبار اداره کل غله و خدمات بازرگانی در پورتال زنجان:
https://b2n.ir/q70661
07 فروردین 1404 وحید اکبری 27
0 رای

مطالب مرتبط :

Powered by CMSIRAN © 2002 - 2026