مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×


افزایش ساعات پخت 198 واحد بربری و سنگک سطح شهر زنجان در ماه مبارک رمضان

 
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: 198 واحد بربری و سنگک سطح شهر زنجان برای ماه مبارک رمضان در از تاریخ 22 اسفند 1402 تا 21 فروردین ماه 1403 افزایش ساعات پخت خواهند داشت.
 
به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، ولی اله زمانی با اشاره به افزایش ساعات پخت برخی از واحدهای نانوایی‌، اظهار کرد: بر اساس تصمیمات اعضای کارگروه آرد و نان استان زنجان 198 واحد نانوایی بربری و سنگک با سهمیه 180 تن اقدام به افزایش ساعات پخت در سطح شهر زنجان خواهند نمود.
 

زمانی با بیان اینکه سهمیه های تخصیصی مازاد بر سهمیه روزهای عادی بوده است، گفت: 127 واحد نانوایی بربری با افزایش 98 تن و 71 واحد نانوایی سنگک با افزایش 60 تن سهمیه اقدام به افزایش ساعات پخت خواهند کرد.

 
وی با بیان اینکه ساعت کاری واحدهای نانوایی بربری و سنگک بر اساس سهمیه تخصیصی، از ساعت 3 ظهر تا یک ساعت بعد از افطار خواهد بود، افزود: با هماهنگی‌های صورت گرفته، واحدهای نانوایی بربری و سنکگ بر حسب مسیرهای پرتردد، خیابان‌های اصلی، شهرک‌های اقماری پرجمعیت، مناطق محروم، حاشیه شهر زنجان انتخاب و اقدام به افزایش ساعات پخت خواهند کرد.
 
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان عنوان کرد: با هماهنگی‌هایی صورت گرفته، بررسی و صحت عملکرد واحدهای نانوایی بربری و سنگک مشمول تخصیص آرد به صورت روزانه و مستمر مورد نظارت و کنترل واقع می‌گردد.

کد خبر : 123/1402

لینک اخبار اداره کل غله و خدمات بازرگانی در پورتال زنجان:
https://b2n.ir/q70661
21 اسفند 1402 وحید اکبری 251
1 رای

مطالب مرتبط :

Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025