مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:

به گزارش روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان و به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ علی عیو
ضی میزان مصرف روزانه نان در استان زنجان را تشریح و اظهارکرد: بر اساس برآوردهای صورت‌گرفته، مصرف روزانه نان در استان زنجان متناسب با نیاز شهروندان، به‌طور میانگین شامل حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قرص نان لواش، ۱۵۰ هزار قرص نان بربری، ۱۷۰ هزار قرص نان سنگک و ۱۵۰ هزار قرص سایر انواع نان، از جمله تافتون و موارد مشابه، برآورد می‌شود.
وی با اشاره به ساز و کار تخصیص آرد در استان زنجان بیان کرد: بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت کشور و شرکت بازرگانی دولتی ایران، تخصیص آرد به واحدهای تولیدی، اعم از واحدهای صنعتی و سنتی، با لحاظ نوع فعالیت، نیاز تولیدی و میزان سبوس‌گیری آرد صورت می‌پذیرد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان ادامه داد: تفاوت در مشخصات و میزان سبوس‌گیری آرد مصرفی، بر قیمت تمام‌شده محصول نهایی تأثیرگذار است.
وی در ادامه با تبیین وضعیت کیفی نان استان زنجان افزود: بررسی کیفیت نان‌های صنعتی در صلاحیت و وظایف این اداره‌کل نبوده و اما نان‌های محلی در مقایسه با نان‌های استان‌های کشور جزو رتبه‌های برتر (اول تا پنجم) است.
سرانه آرد زنجان بالاتر از میانگین کشوری است
عیوضی با اشاره به سرانه تخصیص آرد خاطرنشان کرد: سرانه تخصیص آرد اعلامی از سوی وزارت کشور، معادل هشت کیلوگرم به‌ازای هر نفر در ماه، سرانه تخصیص آرد در استان زنجان حدود ۹ کیلوگرم به‌ازای هر نفر در ماه بوده و از این حیث، سهمیه تخصیصی استان بالاتر از سرانه مبنا قرار دارد.
وی بیان کرد: بر این اساس، در چارچوب سرانه و سهمیه تخصیصی موجود، کمبود آرد ناشی از پایین‌تر بودن سهمیه استان از سرانه مذکور وجود نداشته و توزیع و تخصیص آرد با لحاظ برش جمعیتی، پراکنش جمعیت و نیاز مناطق مختلف استان زنجان انجام می‌پذیرد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به نوسازی تجهیزات واحدهای خبازی استان افزود: بخش عمده‌ای از واحدهای خبازی استان به تجهیزات و دستگاه‌های جدید تولید نان، مبتنی بر فناوری‌های روز، مجهز شده‌اند که این امر در ارتقاء کیفیت نان تولیدی و کاهش ضایعات و دورریز نان مؤثر بوده است.
عیوضی عنوان کرد: با این وجود، به‌منظور تکمیل اقدامات فنی و اجرایی و نهادینه‌سازی فرهنگ مصرف صحیح نان، ضروری است از ظرفیت رسانه‌های عمومی، شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی، از طریق تولید و انتشار کلیپ‌های آموزشی و محتوای توجیهی، در راستای افزایش آگاهی عمومی، اصلاح الگوی مصرف و کاهش ضایعات نان استفاده شود.
‌وی درباره تأمین و تخصیص آرد در شرایط بحران گفت: در خصوص تأمین و تخصیص آرد در شرایط بحران نیز، اتخاذ تصمیمات لازم تابع مصوبات و تصمیمات مراجع بالادستی و نتایج بررسی‌های کارشناسی در کمیته‌ها و کارگروه‌های ذی‌ربط حوزه گندم، آرد و نان خواهد بود و اقدامات اجرایی متناسب با شرایط موجود، میزان نیاز و ظرفیت‌های تأمین و توزیع، در چارچوب تصمیمات اتخاذشده انجام خواهد پذیرفت.
02 آبان 1405 لیلا محمدی 13
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2027