مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
 

تولید نان کامل استان زنجان به 33 واحد رسید

 
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: تعداد واحدهای نانوایی تولید نان کامل از 16 خرداد ماه سال 1404 به 33 واحد نانوایی افزایش خواهد یافت.
 
به گزارش واحد روابط عمومی اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی استان، ولی‌اله زمانی در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: بر اساس مصوبه کارگروه پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل استان زنجان و طبق شیوه نامه ابلاغی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، مقرر گردیده است از 16 خرداد ماه سالجاری تولید نان کامل به 33 واحد نانوایی افزایش یابد.
 
ولی اله زمانی با بیان اینکه تاکنون 7 واحد تولید نان کامل در سطح شهر زنجان فعالیت داشتند، عنوان کرد: تولید نان کامل در 12 واحد نانوایی دیگر در سطح شهر زنجان و 14 واحد دیگر در شهرستان های ابهر (5 واحد)، ایجرود (2 واحد)، خرمدره (3 واحد) و سلطانیه (4 واحد) راه اندازی می‌شود.
 
وی گفت: هدف از اجرای این طرح تولید آرد و پخت نان کامل و رضایت و سلامت آحاد جامعه می‌باشد.

شایان ذکر است کلیه نان های  تولید شده سطح استان اعم از لواش، بربری، سنگک، تافتان و نان کامل دارای کیفیت مورد انتظار و ارزش غذایی می باشد.
#کد_خبر_17_1404
 
لینک اخبار اداره کل غله و خدمات بازرگانی در پورتال زنجان:
https://b2n.ir/q70661
13 خرداد 1404 وحید اکبری 73
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2026