مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×


سنجش کیفیت آرد و نان امر سلیقه ای نیست

 
 مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: استاندارد "آرد گندم – ویژگی ها و روش های آزمون" یک استاندارد ملی و اجباری در سطح کشور می‌باشد. که نخستین بار در سال 1343 تدوین و تاکنون 7 بار مورد تجدید نظر و اصلاح کمیسیون های تخصصی مربوطه قرار گرفته است.
 
به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، ولی اله زمانی، اظهار کرد: کلیه استانداردهای ملی ایران برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفت های ملی و جهانی در زمینه صنایع، علوم و خدمات تدوین و بروزرسانی می‌شوند. بنابراین باید همواره از آخرین تجدید نظر استانداردهای ملی ایران استفاده کرد.
 
زمانی با اشاره به اینکه استاندارد ملی ایران در حوزه آرد و نان شاخص‌هایی را جهت سنجش کیفیت در اختیار دارد، بیان کرد: این شاخص‌ها عددی بوده و از طریق آزمایشات مشخص شده توسط سازمان ملی استاندارد، قابل اندازه گیری می باشد. فلذا تعیین کیفیت آرد نان نه یک امر سلیقه ای بلکه یک فرآیند تخصصی و نیازمند آزمایشات گوناگون می باشد.
 
وی اظهار کرد: در راستای نظارت بر اجرای کامل و صحیح استاندارد ملی ایران در حوزه آرد و نان، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان هر دو هفته یک بار و با هماهنگی نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی، سازمان استاندارد اقدام به بازدید و نمونه برداری از کلیه کارخانجات آردسازی استان می نمایند.
 
زمانی  گفت: جهت حصول اطمینان از کیفیت آردهای توزیع شده در سطح نانوایی های استان، به طور مرتب و ماهانه حداقل 2 بار به صورت تصادفی از تعدادی از واحد نانوایی در سطح مرکز استان و شهرستان ها نمونه برداری انجام می شود.
 
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان عنوان کرد: کلیه نمونه های اخذ شده با استفاده از شیوه ها و دستگاه های تعیین شده در استاندارد ملی ایران مورد آزمایش قرار گرفته و نتایج بدست آمده با شاخص های تعیین شده در استاندارد، مقایسه و رصد می شود.
 
وی اظهار کرد: بر این اساس، هم‌اکنون کلیه آردهای تولید شده در کارخانجات آردسازی سطح استان دارای کیفیت مورد انتظار سازمان استاندارد ملی ایران بوده و ارزش غذایی آن ها نیز مورد تایید کلیه ارگان های ذیربط می باشد.
 
ولی اله زمان بیان کرد: حفظ کیفیت آردهای توزیع شده در بین واحدهای نانوایی مستلزم توجه و به کارگیری شیوه های صحیح نگهداری می باشد که از جمله آن ها می توان به قرار دادن کیسه ها بر روی پالت و به دور از  نور خورشید و با دما و تهویه مناسب و به دور از رطوبت و توجه به تاریخ تولید و انقضاء آرد، ایجاد فاصله مناسب بین کیسه ها و تنور واحد نانوایی و غیره اشاره کرد.
#کد_خبر_16_1404

لینک اخبار اداره کل غله و خدمات بازرگانی در پورتال زنجان:
https://b2n.ir/q70661
12 خرداد 1404 وحید اکبری 57
0 رای

مطالب مرتبط :

یارانه دار بودن حوزه آرد و نان ، رقابت کیفی بین واحدها را کاهش می دهد "اجرای سیستم جامع فروش آرد در استان زنجان" 3 هزار و 120 تن آرد خام خانه‌پز روستایی در 11 ماهه گذشته توزیع شده است 65 میلیارد ریال صرفه جویی در حوزه گندم و آرد استان زنجان آرد به روستایان فاقد نانوایی به روال قبلی توزیع می شود آرد در زمره کالاهای مشمول قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار گرفت آغاز بکار سامانه جامع فروش آرد از امروز در استان زنجان آغاز توزیع آرد در روستاهای فاقد نانوایی استان در سال 1400 توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان آمادگی لازم استان جهت تهیه و تامین زنجیره گندم، آرد و نان در شرایط بحران اجرای طرح جداسازی فیدر برق کارخانجات آردسازی استان زنجان اجرای موفق سامانه فروش و توزیع آرد برای بیش از 1400 واحد نانوایی مجاز استان اختصاص 101 تن برنج، شکر و آرد برای موکب های اربعین استان زنجان اختصاص 101 تن برنج، شکر و آرد برای موکب های اربعین استان زنجان اختصاص 127 تن آرد خام خانه‌پز روستایی در استان زنجان اختصاص 2100 تن آرد خام خانه‌پز روستایی در استان زنجان اختصاص 2820 تن آرد خام خانه‌پز روستایی در استان زنجان اختصاص 3225 تن آرد خام خانه‌پز روستایی در استان زنجان اختصاص 4 هزار و 244 تن آرد خام خانه‌پز روستایی در سال 1403 برای استان زنجان اختصاص 407 تن آرد خام خانه‌پز روستایی در استان زنجان اختصاص 4820 تن آرد خام خانه‌پز روستایی در سال 1402 برای استان زنجان اختصاص 73 تن برنج، آرد و شکر برای موکب های اربعین
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2026