مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×


فعالیت کارخانجات آردسازی استان زنجان به طور مستمر مورد بررسی قرار می‌گیرد
 
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از رصد و پایش روند تولید آرد در کارخانجات آردسازی استان به صورت مستمر هر دو هفته یک بار توسط اداره کل در راستای ارتقای کیفیت آرد خبر داد.
 
به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، ولی اله زمانی تصریح کرد: در راستای ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان مطلوب به هم استانی‌های عزیز توسط اکیپ‌های بازرسی و نظارت کارشناسان اداره کل غله و خدمات بازرگانی با همکاری اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از کارخانجات آردسازی استان از نحوه‌ی اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسه‌گیری بازدید و از آرد تولید شده نمونه برداری می‌نمایند تا نسبت به سنجش کیفیت آرد بر اساس شاخصه‌های استاندارد مورد بررسی و آزمایش قرار دهند .
 
زمانی در ادامه افزود: در این بازرسی‌ها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاه‌های پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاه‌های مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش نمایند.
 
وی اظهار کرد: بر اساس اعلام مرکز پژوهشکده غلات کشور میانگین عدد کیفی نان استان زنجان از میانگین کشوری در سال گذشته جزو 3 استان برتر قرار دارد.
 
کد خبر : 15/1402

لینک اخبار اداره کل غله و خدمات بازرگانی در پورتال زنجان
https://b2n.ir/n28350
09 اردیبهشت 1402 وحید اکبری 759
2 رای

مطالب مرتبط :

Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025