ولی اله زمانی افزود: براساس اعلام مرکز پژوهش های غلات کشور در دیماه سالجاری میانگین نمره کیفی نان این استان از میانگین کشوری، در بالاترین رتبه قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: طبق نتایج این مرکز میانگین عدد کیفی نان کشور در دی ماه 44/86 می باشد، که استان زنجان در انواع نان اعم از سنگک، بربری، تافتون و لواش با میانگین 1/98 از نظر شاخص های حسی( حواس پنجگانه) رتبه برتر را بخود اختصاص داده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان در خصوص نحوه درجه بندی کیفیت انواع نان سنتی کشور افزود: ۹۰ تا ۱۰۰ خیلی خوب، ۸۰ تا ۸۹.۹۹ خوب، ۶۰ تا ۷۹.۹۹ متوسط و کمتر از ۶۰ را نیازمند ارتقای کیفی است.
زمانی، ویژگیهایی همچون سطح رویی و سطح زیرین، رنگ، قابلیت جویدن، عطر و طعم را از عوامل موثر بر کیفیت نان دانست و گفت: در تولید نان استفاده از جوش شیرین، بلانکیت یا جوهر قند وسایر مواد خارجی و کپکزدگی قابل قبول نیست.
وی تصریح کرد: طبق نتایج این مرکز میانگین عدد کیفی نان کشور در دی ماه 44/86 می باشد، که استان زنجان در انواع نان اعم از سنگک، بربری، تافتون و لواش با میانگین 1/98 از نظر شاخص های حسی( حواس پنجگانه) رتبه برتر را بخود اختصاص داده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان در خصوص نحوه درجه بندی کیفیت انواع نان سنتی کشور افزود: ۹۰ تا ۱۰۰ خیلی خوب، ۸۰ تا ۸۹.۹۹ خوب، ۶۰ تا ۷۹.۹۹ متوسط و کمتر از ۶۰ را نیازمند ارتقای کیفی است.
زمانی، ویژگیهایی همچون سطح رویی و سطح زیرین، رنگ، قابلیت جویدن، عطر و طعم را از عوامل موثر بر کیفیت نان دانست و گفت: در تولید نان استفاده از جوش شیرین، بلانکیت یا جوهر قند وسایر مواد خارجی و کپکزدگی قابل قبول نیست.