مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
 ولی اله زمانی اظهار کرد: با توجه به اینکه نان جزء ‌اصلی سفره اهالی شهرستان است بنابراین در این خصوص باید تلاش همه متولیان نان و نانوایی‌ها عرضه نان با کیفیت، بهداشتی، سالم و افزایش رضایتمندی مردم باشد.
مدیرکل غله استان زنجان از دوگانه سوز کردن تعدادی از واحدهای نانوایی در استان خبر داد و گفت: هدف از این کار مدیریت پخت نان در مواقع بحرانی است.
وی افزود: امیدواریم است پس از اجرای این طرح، پخت و توزیع نان به عنوان یکی از غذاهای اصلی مردم، به خصوص در شرایط نامساعد جوی و مواقع بحرانی، با اختلال مواجه نشود.
زمانی با اشاره به اینکه تاکنون 120 واحد از 1600 واحد نانوایی زنجان دوگانه سوز شده است، افزود: با این اقدام اطمینان نسبی حاصل شده است که در مواقع بحران مشکلی از لحاظ تامین نان مورد نیاز هم استانی های عزیز نخواهیم داشت.
22 آذر 1400 وحید اکبری 783
42 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025