مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
براساس اعلام مرکز پژوهش های کشور میانگین عدد کیفی نان استان زنجان از میانگین کشور در مهر ماه سالجاری در بالاترین رتبه قرار گرفت. ولی اله زمانی مدیرکل غله استان بیان کرد : بر اساس اعلام مرکز پژوهش های غلات کشور میانگین عدد کیفی نان کشور در مهر ماه 85/70 بوده و بر اساس ابلاغ این مرکز عدد کیفی بین 90 تا 100 خیلی خوب، 80 تا 89/99 خوب،60 تا 79/99 متوسط و کمتر از 60 نیازمند به ارتقاء می باشد. بر اساس اعلام مرکز پژوهش های غلات عدد کیفی نان های استان بشرح ذیل اعلام گردیده است . سنگک 98، بربری 98/4، تافتان100 و لواش 98/7 است. و میانگین عدد کیفی نان های استان 98/7 بوده است. زمانی افزود: این اداره کل به منظور ارتقاء سطح کیفی آرد های تولیدی کارخانجات آردسازی استان از اوایل مردادماه پیگیر تخصیص و تامین گندم وارداتی بوده تا کیفیت آرد استان را افزایش داده که متعاقب این امر، سطح کیفیت نان استان نیز افزایش خواهد یافت، شایان ذکر است تاکنون حدود ۱۵ هزار تن گندم خارجی به استان تخصیص و این روند بصورت مستمر ادامه خواهد داشت
09 آذر 1400 وحید اکبری 839
60 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025