مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
محمد ایزدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: مرکز پژوهش‌های شرکت غلات به صورت مستمر کیفیت نان‌های تولیدی در استان‌های مختلف را ارزیابی می‌کند.
وی با اشاره به اینکه ارزیابی کیفیت نان‌های تولیدی هر دو ماه یکبار انجام می‌شود، تصریح کرد: نان تولیدی زنجان همواره رتبه‌های خوبی را در کشور داشته است.
مدیرعامل شرکت غله استان زنجان افزود: طبق ارزیابی صورت گرفته نمره کیفی نان لواش استان زنجان در مهرماه ۹۰٫۴ و در آبان‌ماه ۹۷٫۲ بوده است.
ایزدی با اشاره به اینکه نمره کیفی نان تافتون نیز در مهر و آبان‌ماه مطلوب بوده است، تصریح کرد: این نمره در مهرماه و آبان‌ماه ۱۰۰ بوده است.
وی با بیان اینکه نمره کیفی نان بربری زنجان نیز طی دو ماه گذشته مطلوب بوده است، اضافه کرد: در مهر و آبان‌ماه نمره کیفی نان بربری زنجان به ترتیب ۹۸ و ۹۶٫۴ بوده است.
مدیرعامل شرکت غله استان زنجان ادامه داد: همچنین نمره کیفی نان سنگک زنجان در مهرماه و آبان‌ماه به ترتیب ۹۶ و ۹۸ از ۱۰۰ بوده است.
ایزدی تصریح کرد: کل نمونه‌های مورد ارزیابی قرار گرفته در آبان‌ماه ۷۳۱ عدد بوده که شامل ۸۹ نمونه نان سنگک، ۲۱۰ نمونه نان بربری، ۲۰۵ نمونه نان تافتون و ۲۲۷ نمونه نان لواش بوده است.
وی ادامه داد: مقایسه نمره کیفیت نان در واحدهای نانوایی در سطح کشور نشان می‌دهد که دامنه میانگین نمره کیفیت نان سنگک، بربری، تافتون و لواش ۸۰ تا ۸۵ درصد از ۱۰۰ است.
مدیرعامل شرکت غله استان زنجان گفت: همچنین مقایسه میانگین نمره کیفیت انواع نان در واحدهای نانوایی در سطح کشور در مهر و آبان‌ماه سال جاری نشان می‌دهد که نان کشور از روند نسبتا ثابتی برخوردار بوده است.
لازم به ذکر است، موارد ارزیابی کیفیت نان در کشور شامل یکنواختی شکل آن، عاری از هر گونه برآمدگی و فرو رفتگی غیر عادی بودن،  فرم و شکل نامتقارن نان، دارای پوسته ظریف و یکنواخت بودن، عطر و بو، طعم و مزه، رنگ نان است.
انتهای پیام/۷۳۰۰۵/ق۲۰
19 دی 1396 وحید اکبری 2530
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025