مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 گفت: گندم و فرآورده‌ی آرد در آزمایشگاه میکروبی شرکت غله‌ی استان زنجان با تجهیزات روز آزمایش و کیفیت و سلامت گندم‌ها رصد می‌شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14؛ محمد ایزدی هدف از ایجاد و فعالیت آزمایشگاه میکروبی پایش کیفیت گندم، آرد و نان استان زنجان را بررسی کیفیت آرد تولیدی اعلام کرد.
ایزدی افزود: آزمایشگاه میکروبی شرکت غله زنجان از مجهزترین دستگاه‌ها برای بررسی کیفیت آرد برخوردار است و نظارت، كنترل كيفيت و آزمايشات لازم بر روي گندم و فرآورده‌های آن به طور مستمر انجام می‌شود.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان اظهار امیدواری کرد که بررسی کیفیت گندم و آرد تولیدی در این آزمایشگاه  جهت بهبود کیفیت محصول نهایی و تهیه و تولید نان مصرفی برای هم استانی‌ها مفید باشد.
http://gtc-portal.com/index.aspx?fkeyid=&siteid=1&pageid=128&newsview=11235
19 آذر 1396 وحید اکبری 1912
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025