مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
محمد ایزدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در آزمایشگاه میکروبی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان تعیین درصد رطوبت آرد، سبوس گیری، پروتئین، کپک و گلوتن موجود در آن انجام می شود.
به گفته وی، گلوتن پروتئینی است که در گندم، جو و چاودار موجود و موجب کش آمدن خمیر و ترد شدن بافت فرآورده نهایی می‌شود.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 استان زنجان گفت: قبل از راه اندازی آزمایشگاه تخصصی میکروبی در این استان، آزمایش های مورد نیاز توسط پژوهشکده غلات کشور انجام می شد.
ایزدی تاکید کرد: آزمایشگاه تخصصی میکروبی استان زنجان دومین آزمایشگاه بعد از این پژوهشکده است.
به گفته وی، در آزمایشگاه های سلیوهای آرد این استان، میزان درصد افت مفید و غیر مفیدی، آفت انباری، سن زدگی رطوبت و دیگر مقوله های مورد نیاز مورد آزمایش قرار می گیرد.
به گزارش ایرنا، استان زنجان دارای 6 کارخانه آرد سازی و هشت سیلوی خصوصی و دولتی است که هر کدام از این کارخانه ها و سیلوها مجهز به آزمایشگاه هستند.http://www.irna.ir/zanjan/fa/News/82758356
19 آذر 1396 وحید اکبری 1963
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025