مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 بااشاره بر اینکه طی آزمایشات مستمر کیفیت نان تولیدی استان زنجان كنترل ميشود گفت: با تشکیل اکیپ بازرسی متشکل از دستگاههای مرتبط روند نظارت و بازرسی بصورت مداوم از واحدهای تولیدی آرد و نان ادامه داشته است و در ایام نوروزی تشدید خواهد شد.
به گزارش روابط عموي شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 14؛ رسول منصوری گفت: آرد مورد نیاز خبازی های استان در ایام تعطیلات نوروزی و نیمه اول فروردین سال 94 تامين شده، و نانوایان استان مطابق با شیفت تنظیمی نسبت به تامين نان مردم استان و مسافرین محترم نوروزی اقدام خواهند كرد.
منصوري تشريح كرد:در اولین روز ازسال جدید 20 درصد از واحدهای نانوایی استان بصورت کشیک آماده خدمت رسانی به مردم استان و مسافرین نوروزي هستند و از روز دوم فروردین کلیه واحدهای خبازی در استان داير خواهند بود.
مدیر عامل شرکت غله منطقه 14 افزود: کلیه واحدهای نانوایی با پروانه کسب آزادپزی بر اساس قیمتهای تعیین شده برحسب کیفیت و نوع پخت و مابقی نانواییها با قیمتهای تعیین شده توسط کارگروه مربوطه ناني با كيفيت و سالم به مشتريان عرضه ميكنند و اکیپهاي بازرسی متشکل از دستگاههای مرتبط بر روند كيفيت توليد آرد و نان، نظارت و بازرسی مستمر و مداوم خواهند داشت
http://gtc-portal.com/index.aspx?fkeyid=&siteid=1&pageid=128&newsview=8377