مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 14 در خصوص فعالیت نانواییهای آزاد پز در استان زنجان گفت: 20 درصد نانواييهاي اين استان به تعداد 380 واحد، آزادپز شدهاند كه اين آزاد سازی، رقابت بین نانوایان و ارتقای کیفیت نان را موجب شده است.
به گزارش روابط عمومي شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 14، رسول منصوري از فعالیت 1هزار و ۵۰۰ نانوایی در زنجان خبر دارد و یاد آورشد: شركت غله با همكاري سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، نظارت جدي بر روي پخت نان نانوايي هاي استان دارد.
وي با اعلام اينكه نانوایان به امر کیفیت نان بسیار توجه دارند. گفت: طی ۱۰ ماه سال جاری تخلفات در حوزه نان نسبت به سال گذشته کمتر شده است.
منصوری افزود: در راستای ارتقای کیفیت نان، آموزش متصديان و شاغلين در نانواخانه ها در دستور کار این شرکت قراردارد.
مديرعامل شركت غله وخدمات بازرگاني منطقه 14 یاد آورشد: این شرکت در طول سال برنامه آموزشی نانوایان را با همکاری سازمان فنی و حرفه ای برگزار كرده و این آموزشها نیز همچنان تداوم دارد.
http://www.gtc-portal.com/index.aspx?fkeyid=&siteid=1&pageid=128&newsview=8285