مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×

روابط عمومي شركت غله وخدمات بازرگاني منطقه 14 واحدهاي نانوايي سنگك پز استان زنجان ملزم به پخت نان با آرد 10 درصد سبوس گيري شدند.

مديرعامل شركت غله وخدمات بازرگاني منطقه 14گفت:  شركت غله زنجان ، نظارت بر نانوايي هاي سنگكي در خصوص استفاده از از آرد با سبوس گيري 10 درصد را دستور كار خود قرارداده و اين واحدها ملزم به استفاد از آرد با اين ميزان سبوس گيري هستند.

رسول منصوري با بيان اينكه واحدهاي سنگك پزي بايد خود را با معيارها وشرايط در نظر گرفته شده تطبيق دهند، گفت: پايش هاي مستمر و لازم از سوي دستگاههاي متولي همچون شركت غله و اداره كل بهداشت استان زنجان در خصوص نوع آرد مصرفي در توليد نان سنگك صورت مي گيرد.

وي افزود: شركت غله براي رفاه حال واحدهاي سنگك پزي، يك كارخانه آردسازي واقع در شهر زنجان را موظف به توليد آرد با درصد سبوس گيري 10 درصد كرده است.

منصوري اظهار كرد: برخي از واحدهاي سنگك پزي از آرد سفيد با درصد سبوس گيري بيش از ميزان استاندارد تعيين شده استفاده مي كنند كه اين مشكل بايد برطرف گردد.

وي گفت: در حال حاضر ميزان سبوس از آرد مورد مصرفي هريك از نانهاي لواش، سنگك و بربري استان زنجان به ترتيب 13.5 ، 10 و 15.5 درصد تعيين شده است.

منصوري اظهاركرد: هم اكنون يك هزارو 450 واحد نانوايي در مناطق شهري وروستايي استان زنجان فعالندكه تعداد 1000 واحد آرد يارانه اي دريافت مي كنند و مابقي واحدها آزاد پز  هستند.

مديرعامل شركت غله وخدمات بازرگاني منطقه 14 خاطرنشان كرد: بنا بر هدف گذاري انجام شده توسط شركت غله در راستاي افزايش كيفي نان از سال 92، تعداد واحدهاي سنگكي استان زنجان از 50 واحد به 100 واحد افزايش يافته است.

http://gtc-portal.com/index.aspx?fkeyid=&siteid=1&pageid=128&newsview=8154

25 آذر 1394 وحید اکبری 2134
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025