مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 با اشاره به کیفیت خوب نان استان زنجان گفت: از نانوایان برتر استان تقدیر خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14، رسول منصوری اظهار کرد: انواع نان تولیدی استان زنجان کیفیت خوبی دارند به طوریکه کیفیت نان تافتون تولید شده  استان زنجان رتبه ی اول، سنگک رتبه سوم و بربری و لواش رتبه ی هفتم کیفیت را در کشور دارند.

منصوری، یکی از دلایل با کیفیت بودن نان استان زنجان را وجود نیروی انسانی ماهر و آموزش دیده در حوزه ی تولید نان دانست.

وی عنوان کرد: اجرای مناسب برنامه ی آموزش نانوایان استان این کیفیت را رقم زده و باید در آینده نیز تدوام یابد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 با بیان اینکه 1450 واحد نانوایی در استان زنجان فعالیت می کنند، تصریح کرد: با برگزاری همايشی از تعداد 69 واحد نانوایی فعال که انواع نان سنتی را با کیفیت و مطلوب تر از ساير نانواییهای پخت می کنند، امسال تقدیر خواهد شد.

http://gtc-portal.com/index.aspx?fkeyid=&siteid=1&pageid=128&newsview=8085

01 آذر 1394 وحید اکبری 2074
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025