مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 با اشاره به کیفیت خوب نان استان زنجان گفت: از نانوایان برتر استان تقدیر خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14، رسول منصوری اظهار کرد: انواع نان تولیدی استان زنجان کیفیت خوبی دارند به طوریکه کیفیت نان تافتون تولید شده استان زنجان رتبه ی اول، سنگک رتبه سوم و بربری و لواش رتبه ی هفتم کیفیت را در کشور دارند.
منصوری، یکی از دلایل با کیفیت بودن نان استان زنجان را وجود نیروی انسانی ماهر و آموزش دیده در حوزه ی تولید نان دانست.
وی عنوان کرد: اجرای مناسب برنامه ی آموزش نانوایان استان این کیفیت را رقم زده و باید در آینده نیز تدوام یابد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 با بیان اینکه 1450 واحد نانوایی در استان زنجان فعالیت می کنند، تصریح کرد: با برگزاری همايشی از تعداد 69 واحد نانوایی فعال که انواع نان سنتی را با کیفیت و مطلوب تر از ساير نانواییهای پخت می کنند، امسال تقدیر خواهد شد.
http://gtc-portal.com/index.aspx?fkeyid=&siteid=1&pageid=128&newsview=8085