مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×

رسول منصوری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، با بیان این مطلب، اظهارکرد: ارزیابی ماهانه کیفیت نان‌های سنتی توسط مرکز پژوهش‌های غلات کشور از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی نمونه برداری و کیفیت نمونه‌های نان استان مطابق استاندار ملی به شماره 2628 آزمایش و نتایج و نمونه‌های آن به مرکز ارسال می‌گردد.
وی به موارد بررسی و آزمایش کیفیت نان استان اشاره کرد و افزود: شکل نان که باید یکنواخت و عاری از برآمدگی و فرورفتگی غیر عادی باشد و همچنین خصوصیات سطح رویی و زیرین نان که می‌بایستی یکنواخت و عاری از علائم سوختگی، خمیری و پارگی باشد و همچنین رنگ و بافت نان که باید دارای رنگ کاملا طبیعی بوده و به راحتی در اثر کشیدن شدن پاره و راحت لقمه شود.
منصوری سایر موارد قابل آزمایش را قابلیت جویدن، عطر و بو، طعم مناسب را برشمرد و گفت: ناپذیرفتنی‌هایی مثل جوش شیرین، مواد خارجی، کپک زدگی مورد آزمایش قرار گرفته و نمره کیفی نان تعیین می‌گردد.
وی با اعلام اینکه طی دو ماه اخیر نان بربری استان زنجان با کسب عدد کیفی 91.3 از 100 در رتبه اول کشوری قرار دارد، افزود: نان لواش با عدد کیفی 88.5 در رتبه سوم کشوری و نان سنگک با عدد کیفی 92.7در رتبه پنجم کشوری قرار دارد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 اضافه کرد: نان سنگک استان قم با عدد کیفی 98 و استان البرز با عدد کیفی 96.9 به ترتیب در رتبه های اول و دوم کشوری قرار دارند.
این مسئول به مصوبه اخیر هیئت دولت اشاره کرد و اضافه کرد: طی برنامه پنج‌ساله و در هرسال 20 درصد از واحدهای نانوایی به آزاد پزی تبدیل خواهند شد که این امر تأثیر بسیار زیادی در افزایش کیفیت نان خواهد داشت.
http://zanjan.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=52237

08 بهمن 1393 وحید اکبری 2026
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025