مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×

رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 از ارزیابی ماهانه کیفیت نان های سنتی توسط مرکز پژوهش های غلات کشور خبر داد و گفت : از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی نمونه برداری و کیفیت نمونه های نان استان مطابق استاندار ملی به شماره 2628 آزمایش و نتایج و نمونه های آن به مرکز ارسال می گردد. 
وی به موارد بررسی و آزمایش کیفیت نان استان اشاره کرد و افزود : شکل نان که باید یکنواخت و عاری از برآمدگی و فرورفتگی غیر عادی باشد و همچنین خصوصیات سطح رویی و زیرین نان که می بایستی یکنواخت و عاری از علائم سوختگی ، خمیری و پارگی باشد و همچنین رنگ و بافت نان که باید دارای رنگ کاملا طبیعی بوده و به راحتی در اثر کشیدن شدن پاره و راحت لقمه شود.
رسول منصوری سایر موارد قابل آزمایش را قابلیت جویدن ـ عطر و بو ـ طعم مناسب را برشمرد و گفت : ناپذیرفتنی هایی مثل جوش شیرین ، مواد خارجی ، کپک زدگی و ... مورد آزمایش قرار گرفته و نمره کیفی نان تعیین می گردد.
رسول منصوری با اعلام اینکه طی دو ماه اخیر نان بربری استان زنجان با کسب عدد کیفی 3/91 از 100 در رتبه اول کشوری قرار دارد افزود : نان لواش با عدد کیفی 5/88 در رتبه سوم کشوری و نان سنگک با عدد کیفی 7/92 در رتبه پنجم کشوری قرار دارد.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 اضافه کرد : نان سنگک استان قم با عدد کیفی 98 و استان البرز با عدد کیفی 6/96 به ترتیب در رتبه های اول و دوم کشوری قرار دارند.
این مقام مسئول در پایان به مصوبه اخیر هیئت محترم دولت اشاره کرد و اضافه کرد : طی برنامه پنج ساله و در هرسال 20 درصد از واحدهای نانوایی به آزاد پزی تبدیل خواهند شد که این امر تاثیر بسیار زیادی در افزایش کیفیت نان خواهد داشت.

07 بهمن 1393 وحید اکبری 2259
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025