به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، عصر امروز در شورای اداری شهرستان زنجان با اشاره به وضعیت مطلوب کیفیت آرد و نان در زنجان اظهار داشت: کیفیت این اقلام به صورت مستمر مورد ارزیابی قرار میگیرد.
رسول منصوری با اشاره به اینکه تنها 39 واحد سنگکی در زنجان فعال است، اعلام کرد: این میزان بسیار اندک بوده و شامل 13 درصد از کل نانواییهای استان است.
وی با بیان اینکه نان سنگک غنیترین نان در بین سایر نانهاست، اضافه کرد: سعی خواهد شد از طریق راههای تشویقی نانوایان را به پخت نان سنگک ترغیب کنیم.
مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با اشاره به اینکه به میزان کافی گندم در سیلوهای این استان ذخیره شده است، تصریح کرد: زنجان مشکلی در زمینه کمبود گندم ندارد.