مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×

يكي ازعوامل مهم درتعيين رتبه كارخانجات آرد سازي، كيفيت آردتوليدي است چراكه افزايش كيفيت آرد به ارتقاي سطح كيفي نان مصرفي مي انجامد.

به گزارش روابط عمومي شركت بازرگاني دولتي ايران ؛ در مقايسه اي كه در استان زنجان،مابين 5كارخانه آرد سازي در 6ماهه دوم سال 92و6ماهه اول ساجاري درخصوص طرح در جه بندي كارخانجات آرد سازي صورت گرفته است، كارخانجات استان با بهسازي تجهيزات وانجام اقدامات لازم ارتقاء درجه يافته اند.

برپايه اين گزارش در 6ماهه دوم سال92 از 5كارخانه آردسازي استان زنجان كه مشمول طرح درجه بندي قرارگرفتند 1واحد موفق به كسب درجه يك، 3واحد درجه دوو1واحد دردرجه سه شدند.

برپايه اين گزارش طرح درجه بندي كارخانجات در 6ماهه اول سالحاري نيز حاكي ازآن است كه در سال 93از 5واحدي كه مشمول اين طرح بودند 2واحد موفق به كسب درجه يك، 2واحد كارخانه درجه دو و 1واحد نيز درجه سه را كسب نمود.

اين گزارش مي افزايد: مقايسه آماري سالهاي 92و 93در خصوص طرح رتبه بندي كارخانجات شد نشان دهنده ي افزايش سطح كيفي توليد آرد كارخانجات دراستان مي باشد.

اين گزارش در پايان حاكيست:آرد به عنوان اصلي ترين ماده تشكيل دهنده نان نقش مهمي در ارتقاي سطح كيفي نان وافزايش سلامت افراد جامعه دارد كه با افزايش عملكرد كارخانجات در توليد آرد مناسب اين مهم تحقق مي يابد.

22 آبان 1393 وحید اکبری 2100
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025