به گزارش ایرنا، گیتی شرفی روز سه شنبه در مراسم افتتاح دومین آزمایشگاه تخصصی میکروبی شرکت غله کشور درزنجان، افزود: ارایه خدمات آموزشی و آزمایشگاهی به بخش دولتی و غیر دولتی در حوزه کنترل کیفیت غلات و فرآورده های آن ازجمله وظایف این بخش است.
وی یادآورشد: مشارکت در تدوین، تجدید نظر و اعمال استانداردهای لازم در حوزه غلات و فراورده های آن نیز از دیگر وظایف آزمایشگاههای شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران است.
شرفی، بابیان اینکه بر نیازهای خرید تضمینی گندم از نظر تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاههای کنترل کیفیت مرکز و شرکت های تابعه نظارت های لازم انجام می شود، افزود: هدایت و نظارت بر راه اندازی و فعال سازی تجهیزات خریداری شده در شرکت های تابعه انجام می شود.
مدیر آزمایشگاههای شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران با اشاره به افتتاح آزمایشگاه تخصصی میکروبی شرکت غله استان زنجان، تصریح کرد: تجهیزات و سخت افزار این آزمایشگاه در کشور منحصر به فرد می باشد و بعد از شرکت غله استان تهران، شرکت غله زنجان دومین استانی است که به آزمایشگاه میکروبی تجهیز شده است.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 زنجان نیز به برنامه ریزی، نظارت و کنترل کیفیت و آزمایش های لازم برروی گندم و فرآورده های آن ( آرد و نان) در استان زنجان اشاره کرد و افزود: آزمایشگاه میکروبی شرکت غله این استان با هدف پایش کیفیت گندم، آرد و نان استان راه اندازی شده است و امید می رود، در مسیر بهبود کیفیت محصول نهایی و تهیه و تولید نان در این استان باشد.
رسول منصوری افزود: این آزمایشگاه می تواند از سوی سایر دستگاههای از جمله اداره کل استاندارد به عنوان آزمایشگاه همکار مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، دومین آزمایشگاه میکروبی شرکت های غله و خدمات بازرگانی کشور در استان زنجان درمدت سه سال به بهر ه برداری رسید و اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال برای خرید تجهیزات مورد نیاز این آزمایشگاه صرف شده است.