مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×

 

مدير عامل شركت غله وخدمات بازرگاني منطقه 14 : به دليل بالا بودن خواص نان سنگك در مقايسه با انواع نان هاي ديگر٬ پس از اين، مجوز براي احداث واحدهاي توليد نان سنگك صادر مي شود.
به گزارش روابط عمومي شركت غله وخدمات بازرگاني منطقه 14؛ رسول منصوري، افزود: تنها 6 درصد واحدهاي نانوايي در استان زنجان، نان سنكگ توليد مي كنندكه با توجه به خواص بالاي نان سنگك در تغذيه٬ تلاش خواهيم كرد مجوز احداث نانوايي تنها براي اين نوع نان صادر شود.
وي ميزان سبوس گيري آردهاي نان سنگك را 7 درصدوبراي نانهاي لواش 15 درصد اعلام واظهار داشت: به دليل تهيه‌ِ‌ نان سنگك از آرد پرسبوس و نقش مهم مصرف سبوس در سلامت، رويكرد ما معطوف به حمايت جدي از احداث واحدهاي سنگكي با صدور مجوز توليد، خواهد بود.
مديرعامل شركت غله وخدمات بازرگاني منطقه 14 همچنين از تداوم اجراي طرحهاي سلامت محور و نظارتهاي كيفي براي توليد انواع آرد ونان سالم، باكيفيت و بهداشتي در استان زنجان خبر داد.
04 خرداد 1393 وحید اکبری 2164
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025