مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت:با توجه به ارزش غذایی نان سنگک به جهت دارا بودن مواد مغذی و سبوس بالا مردم شریف استان نان سنگک را در سبد غذایی خانوار قرار دهند.
رسول منصوری اظهار داشت: آرد نان سنگک تنها 7 درصد سبوسگیری می شود و میزان سبوسگیری در نان لواش 15 درصد می رسد این بدین معنی است که نان سنگک دارای سبوس بیشتری می باشد.
رسول منصوری اظهار داشت: آرد نان سنگک تنها 7 درصد سبوسگیری می شود و میزان سبوسگیری در نان لواش 15 درصد می رسد این بدین معنی است که نان سنگک دارای سبوس بیشتری می باشد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه شرکت غله و خدمات بازرگانی استان حمایت جدی از واحدهای نانوایی سنگک خواهد داشت افزود : متاسفانه از 1414 واحد نانوایی موجود در استان تنها 80 واحد نان سنگک تولید می کنند که حدود 6 درصد از کل نانوایی ها را شامل می شود و از این پس فقط مجوز احداث نانوایی برای تولید نان سنگک صادر خواهد شد.
منصوری اضافه کرد :هدفگذاری این شرکت برای افزایش واحدهای تولید نان سنگک خواهد بود چرا که مصرف نان لواش سفید رنگ که پایینترین مواد مفید و سبوس را برای بدن دارد بجای نان سنگک سبوس دار به مانند مصرف برنج ویتنامی بجای برنج ایرانی می باشد.