رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت غلّه و خدمات بازرگانی منطقه 14با اعلام این خبر ، اشاره کرد : استان زنجان ضمن کسب بالاترین نمره کیفیت در انواع نانهای لواش ، بربری و تافتون و مقام دوم نان سنگک ، عنوان بهترین درجه کیفی این حوزه (خیلی خوب) را نیز به خود اختصاص داده است.
رسول منصوری ضمن اشاره به بررسی و آنالیز ماهیانه نانهای کشور در مرکز پژوهشهای غلات ، گفت : در ماه گذشته نیز نمره کیفی نانهای تولیدی در استان زنجان بالاتر از سایر استانهای کشور بوده است.
ایشان ارتقای کیفیت نان استان را متأثر از نظارت و بازرسی نهادهای ذیربط ، آموزش و آگاهی دادن نانوایان و تأمین گندم مناسب برای اختلاط با سایر گندمها و به تبع آن استحصال آرد مناسب قلمداد کرده و از تلاش نانوایان و رعایت استانداردهای پخت توسط متصدیان محترم واحدهای خبازی استان تشکر نمودند.