رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت غلّه و خدمات بازرگانی منطقه 14در خصوص این خبر ، اشاره کرد : استان زنجان ضمن کسب بهترین نمره کیفیت در انواع نانهای لواش ، تافتون ، بربری و سنگک ، عنوان بالاترین درجه کیفی این حوزه (خیلی خوب) را نیز به خود اختصاص داده است.
رسول منصوری افزود ، برنامه ریزی برای ارتقای کیفیت نان از زمستان سال گذشته با تشکیل اکیپ های منظم نظارت و بازرسی ، آموزش و آگاهی دادن نانوایان و تأمین گندم مناسب برای اختلاط با سایر گندمها و به تبع آن استحصال آرد مناسب شروع گردیده و هم اکنون نتیجه مطلوب مدنظر حاصل شده است.
مدیرعامل شرکت غلّه استان ضمن تقدیر و تشکر از کلیه نهادهای ذیربط و دست اندرکاران تولید آرد و نان استان ، اظهار کرد : استفاده از افزودنی های غیر مجاز در نانواییها به حداقل رسیده و همه باید در راستای تداوم کیفیت و بهبود سلامت نانهای تولیدی ، تلاش نماییم.