به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، رسول منصوری صبح امروز در جمع نانوایان زنجانی اظهار کرد: برخی از نانوایان بر اساس تفکر خود و یا پیشنهاد نانوایان دیگر ممکن است از افزودنیهای غیرمجاز در فرآیند تخمیر نان استفاده کنند که برابر مقررات برخورد جدی با نانوایان متخلف صورت میگیرد.
وی با اشاره به اینکه بر طبق آزمایشهای مستمر صورت گرفته کیفیت آرد تولیدی استان زنجان مطلوب است افزود: با تشکیل اکیپ بازرسی متشکل از دستگاههای مرتبط روند نظارت و بازرسی بصورت متداوم ادامه داشته است.
مدیرعامل شرکت غله استان زنجان خاطرنشان کرد: در بازرسیهای انجام گرفته بیشترین تخلف مربوط به نانواییهای تولید نان لواش بوده است.
وی همچنین یادآور شد: با بررسی به عمل آمده 48 درصد از تخلفات نیز مربوط به کمفروشی بوده است.
منصوری در پایان با تاکید بر اینکه با متخلفان به صورت جدی برخورد میشود از پلمپ پنج واحد نانوایی در شهر زنجان خبر داد و گفت: علاوه بر پلمپ این نانواییها پلاکارد مربوط نیز نصب شده است.