رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 با اشاره به اینکه نان بعنوان قوت لایموت مردم بشمار می آید گفت : هیچ سفره ای بی بهره از دسترنج تولید کنندگان نان بویژه نانوایان نیست.
رسول منصوری که در همایش بررسی افزودنی های مجاز نان سخن می گفت افزود : برخی از نانوایان بر اساس تفکر خود و یا پیشنهاد نانوایان دیگر ممکن است از افزودنی های غیر مجاز در فرآیند تخمیر نان استفاده نمایند تخلف کرده و برابر مقررات برخورد جدی خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه طی آزمایشات مستمر صورت گرفته کیفیت آرد تولیدی استان زنجان مطلوب است افزود : با تشکیل اکیپ بازرسی متشکل از دستگاههای مرتبط روند نظارت و بازرسی بصورت متداوم ادامه داشته است.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 اضافه کرد در بازرسی های انجام گرفته بیشترین تخلف مربوط به نانوایی های تولید نان لواش و 48 درصد تخلفات نیز مربوط به کم فروشی است.
وی با تاکید بر اینکه با متخلفان به صورت جدی برخورد می شود از پلمپ 5 واحد نانوایی در شهر زنجان خبر داد و گفت : علاوه بر پلمپ این نانوایی ها پلاکارد مربوطه نیز نصب شده است.