سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از تشکیل کمیته تخصصی پایش گندم ، آرد و نان در استان زنجان در جهت نظارت و برنامه ریزی هر چه بیشتر ارتقای کیفیت نان خبر داد و گفت : این کمیته با ترکیب دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ، سازمان صنعت ، معدن و تجارت ، فرمانداری زنجان ، اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان ، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان ، شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 ، انجمن صنفی کارخانجات آردسازی استان ، اتحادیه نانوایان استان بعنوان اعضای اصلی و سازمان جهاد کشاورزی استان ، تعزیرات حکومتی استان بعنوان اعضای فرعی از 14 آذر ماه سالجاری تشکیل و بصورت ماهانه جلسات تخصصی برگزار خواهد کرد.
منصوری ادامه داد : با عنایت به ماده 110 قانون برنامه پنجم توسعه کشور سياستهاي كلي اصلاح الگوي مصرف نانشامل اصلاح ساختار توليد ، بهبود فرآيند ، توسعه توليد انواع نان هاي با كيفيت ،بهداشتي و متناسب با ذائقه و فرهنگ مردم ، حفظ ذخيره استراتژيك گندم ، تنظيم مبادلاتتجاري گندم و آرد با هدف تنظيم بازار داخلي و استفاده از نيروي انساني آموزشديدهدر فرآيند توليد نان و در فضاي رقابتي به وزارت صنعت ، معدن و تجارت به عنوان دستگاه متولي تنظيم بازار نان تعيين شده است لذا این کمیته پیگیر مباحثی همچون غنی سازی آرد ، بوجاری کامل فرایند گندم ، نظارت بر سبوسگیری آرد های مورد نیاز تولید انواع نان و سایر اقدامات و برنامه هایی در راستای ارتقای کیفیت نان مردم شریف استان زنجان خواهد بود.