مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
با هدف ارتقای کیفیت آردهای تولیدی و نان عرضهشده در سطح استان، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان اجرای برنامههای نظارتی دقیق، منظم و دورهای را در دستور کار قرار داده است؛ موضوعی که نقش مهمی در حفظ جایگاه برتر زنجان در حوزه کیفیت آرد و نان در کشور دارد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: تاکنون بر اساس مصوبات کارگروه گندم، آرد و نان استان و در راستای اصلاح الگوی مصرف و توسعه تولید نان کامل، مجوز پخت نان کامل سنگک، لواش و تافتان برای ۸۱ واحد نانوایی در شهر زنجان صادر شده است.
سومین جلسه کارگروه توسعه مدیریت شرکت با حضور مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 استان زنجان و خانم نجفی نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و اعضای کار گروه شرکت برگزار شد.